Hyvä ruoka on Menumatin sydän

Menumat tarjoaa kattavan, monipuolisen ja herkullisen ateriavalikoiman jälkiruokineen. Ateriat ovat ikääntyneiden ravitsemussuositusten mukaisia, ja niiden energia- sekä proteiinipitoisuudet ovat korkeita.

Menumatin vuosittain kolme kertaa vaihtuvassa ateriavalikoimassa on tarjolla perinteisiä suomalaisia ruokia ja muita herkkuruokia. Kulloinkin voimassaolevalla ruokalistalla on noin 70 pääruokaa ja 15 jälkiruokaa. Aterioita suunniteltaessa on huomioitu yleisimmät erityisruokavaliot ja saatavilla on myös rikastetuttuja/tehostettuja ruokia. Kausiruokia on tarjolla jouluna ja pääsiäisenä.

Ruoat ovat hyvänmakuisia ja sisältävät tasapainoisesti kaikkia tarvittavia ravintoaineita. Annokset koostuvat lihasta, broilerista tai kalasta, lisäkkeenä on perunaa, riisiä tai pastaa sekä lämpimät kasvikset. Valmistuksessa on käytetty saatavuuden mukaan puhtaita kotimaisia raaka-aineita.

Menumatin ateriavalikoima tukee asiakkaan oikeaa ja riittävää ravitsemusta sekä mielekästä ateriointia.

Lue lisää Menumat Oy esitteestä - TÄSTÄ

ateriapalvelu

Ota yhteyttä ja kysy lisää »