Helppo ja laadukas ratkaisu yhteisiin ruokailuihin

Toimitamme maukasta ja ravitsevaa ruokaa jo useisiin kymmeniin palveluyksiköihin kaikkialla Suomessa. Asiakkainamme on kaiken kokoisia kohteita – aina pienistä päivätoimintapaikoista isompiin hoivakoteihin.

Asiakaskohteissamme Menumatin ateriapalveluiden on todettu tuovan lisää valinnanvapautta ja joustonvaraa. Ruokahävikki yksiköissä on pienentynyt, ja ruokahuollon järjestäminen on entistä kätevämpää. Ja mikä tärkeintä – yksiköiden asukkaille ruoka maistuu entistä paremmin. Katso alta tarkempia referenssejä asiakaskohteistamme!

Ruokamme on Suomessa kokkien käsin valmistamaa, yleisten ravitsemussuositusten mukaista, maukasta kotiruokaa. Valmistuksen jälkeen ruoka annostellaan ja pakastetaan nopeasti ammattikeittiössä. Tämä takaa ruoalle erinomaisen säilyvyyden sekä ruoan maun ja rakenteen säilymisen hyvänä myös pakastettaessa.

Ruoka on pakattu asumispalveluyksiköihin paremmin soveltuviin isoihin ruokapakkauksiin (kiertävä lista), joilla palvelua voidaan suhteuttaa kohteen asiakasmäärän ja päivittäisen ruokailijatarpeen mukaisesti. Lisäksi saatavilla on laaja valikoima yksittäispakattuja aterioita. Pakkaukset toimitetaan pakastekuljetuksella yksikön omiin pakastimiin, joista ne voidaan ottaa ja lämmittää uunissa sellaisinaan ennen ruokailua. Katso ohessa voimassa oleva kiertävä listamme!

Katso kiertävä listamme tästä »


Mitä kaikkea Menumatilta saa ateriapalvelun järjestämiseksi?

  • päivän lämpimät ruoat (lounas, päivällinen) kuljetettuna kohteeseen
  • aamu-, väli- ja iltapalat sekä lämpimiä ruokia täydentävät lisukkeet
  • pakastimet ja uunit tarvittaessa ruoan säilytykseen ja lämmitykseen
  • astiastot ja keittiötarvikkeet
  • koko keittiön rakennettuna


Millainen tarve teillä olisi? Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää! 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelustamme »


Asiakaskokemuksia ryhmäruokailusta

”Rinnekoti on Suomen suurin yksityinen kehitysvammaisille palveluja tarjoava yhteiskunnallinen yritys. Aloitimme yhteistyön Menumat:in kanssa keväällä 2018. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta Menumat -aterioista, joka on maukasta kunnon kotiruokaa. Menumatin tarjoama valikoima on kattava ja sopivia annoskokoja on löytynyt vaihteleviinkin tarpeisiimme. Palvelu on aina ystävällistä ja joustavaa.”

- Leila Rutanen, palveluliiketoiminnan johtaja, Rinnekoti”Yrityksemme tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaispalvelun asiakkaille ympäri Suomen. Tavoitteenamme on olla alamme edelläkävijä. Kehitämme uusia, entistä monimuotoisempia asumisen ja tuen malleja.

Aloitimme yhteistyön Menumatin kanssa syksyllä 2017, ja tällä hetkellä Menumat toimittaa ateriapalveluita useiden hoiva- ja hoitokotien asiakkaillemme eri puolilla Suomea. Olemme saaneet asiakkailtamme ja hoitohenkilökunnaltamme erittäin hyvää palautetta Menumatin toimittamasta ruoasta, joka on maukasta, ravitsevaa ja aidon kotiruoan makuista. Palvelumallin avulla olemme saaneet enemmän valinnanmahdollisuuksia viikoittaisten ruokalistojen suunnitteluun. Yhteyshenkilöiden toiminta on aktiivista ja joustavaa. Menumatin ateriapalveluiden myötä olemme pystyneet pienentämään myös ruokahävikkiä yksiköissämme.”

- eräs suomalainen hoivapalveluyritys”Meillä Hoitokoti Iltatähdessä tuli keittiön remontointi ajankohtaiseksi v. 2017 alkutalvesta. Hoitokodissamme tarjoillaan maittavaa ja monipuolista kotiruokaa, oman kokkimme valmistamana. Näin halusimme asian olevan myös remontin ajan. Siksi päädyimmekin Menumatin aterioihin.

Aterioiden lisäksi Menumat toimitti meille myös uunin, jossa saimme lämmitettyä ateriat kätevästi niin asukkaille kuin henkilökunnallekin. Toimitukset tapahtuivat ajallaan, ja muutoinkin kaikki sujui, kuten oli luvattu.

Menumat tarjoaa erittäin maittavaa ja monipuolista ruokaa, erityisruokavalioita unohtamatta, kilpailukykyisin hinnoin.

Voimme lämpimästi suositella Menumatin ateriapalvelua kaikille!”

- Maiju Suomela & Heidi Lindholm, Hoitokoti Iltatähti, Vantaa -