Asiakaskokemuksia ryhmäruokailusta

”Rinnekoti on Suomen suurin yksityinen kehitysvammaisille palveluja tarjoava yhteiskunnallinen yritys. Aloitimme yhteistyön Menumat:in kanssa keväällä 2018. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta Menumat -aterioista, joka on maukasta kunnon kotiruokaa. Menumatin tarjoama valikoima on kattava ja sopivia annoskokoja on löytynyt vaihteleviinkin tarpeisiimme. Palvelu on aina ystävällistä ja joustavaa.”

- Leila Rutanen, palveluliiketoiminnan johtaja, Rinnekoti”Yrityksemme tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaispalvelun asiakkaille ympäri Suomen. Tavoitteenamme on olla alamme edelläkävijä. Kehitämme uusia, entistä monimuotoisempia asumisen ja tuen malleja.

Aloitimme yhteistyön Menumatin kanssa syksyllä 2017, ja tällä hetkellä Menumat toimittaa ateriapalveluita useiden hoiva- ja hoitokotien asiakkaillemme eri puolilla Suomea. Olemme saaneet asiakkailtamme ja hoitohenkilökunnaltamme erittäin hyvää palautetta Menumatin toimittamasta ruoasta, joka on maukasta, ravitsevaa ja aidon kotiruoan makuista. Palvelumallin avulla olemme saaneet enemmän valinnanmahdollisuuksia viikoittaisten ruokalistojen suunnitteluun. Yhteyshenkilöiden toiminta on aktiivista ja joustavaa. Menumatin ateriapalveluiden myötä olemme pystyneet pienentämään myös ruokahävikkiä yksiköissämme.”

- eräs suomalainen hoivapalveluyritys”Meillä Hoitokoti Iltatähdessä tuli keittiön remontointi ajankohtaiseksi v. 2017 alkutalvesta. Hoitokodissamme tarjoillaan maittavaa ja monipuolista kotiruokaa, oman kokkimme valmistamana. Näin halusimme asian olevan myös remontin ajan. Siksi päädyimmekin Menumatin aterioihin.

Aterioiden lisäksi Menumat toimitti meille myös uunin, jossa saimme lämmitettyä ateriat kätevästi niin asukkaille kuin henkilökunnallekin. Toimitukset tapahtuivat ajallaan, ja muutoinkin kaikki sujui, kuten oli luvattu.

Menumat tarjoaa erittäin maittavaa ja monipuolista ruokaa, erityisruokavalioita unohtamatta, kilpailukykyisin hinnoin.

Voimme lämpimästi suositella Menumatin ateriapalvelua kaikille!”

- Maiju Suomela & Heidi Lindholm, Hoitokoti Iltatähti, Vantaa -