Kokemuksia Menumat-palvelusta

Haluamme olla merkittävänä osana asiakkaidemme päivittäistä hyvää ravitsemusta. Keräämme jatkuvaa palautetta ja kuuntelemme asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla. Alla jaamme omaisten sekä asiakkaan kokemuksia Menumatista sekä kerromme, miksi palveluumme ollaan niin tyytyväisiä.


“Isä toimii äitini omaishoitajana. Sekä kaupassa käynti että ruuanlaitto sujuivat hyvin siihen asti kun isä päätti luopua autostaan. Hoivakotipaikkojen selvittelyäkin oli jo tehty kunnes löysimme Menumatin ateriapalvelun. Nyt ruuanlaitto ei vie liikaa isäni voimia ja lisäksi monipuolinen ruokalista saa vanhempani syömään kaksi lämmintä ja terveellistä ateriaa päivässä. Palvelun käyttö on vaivatonta sillä kaupungin kotihoito tekee tilaukset. Menumat on mahdollistanut sen että isä ja äiti voivat molemmat vielä asua yhdessä kotona.”
- Omainen Mika Hellman 51, Espoo


“Ruoka on maistunut hyvin eikä ole ikinä jäänyt syömättä. On tämä niin mahtavaa, kun saa valita ruokailuajan silloin, kun itselle sattuu sopimaan!”
- Asiakas Reino, Pyhtää


"Kiitos hyvästä palvelusta ja maittavista aterioista :) Tilaus on helppoa verkkokaupastanne ja saa rauhassa miettiä kotona mitä ateriakokonaisuuksia halutaan tilata. Olemme omaisina myös tyytyväisiä rikastettuihin ruokiin ja aterioiden ravintosisältöön."
- Omainen Sinikka Virsunen 54, Äänekoski

Asiakastyytyväisyys – tutkittuja tuloksia

Asiakkaiden tyytyväisyys Menumat-palveluun on meille äärimmäisen tärkeää. Lukuisten tutkimusten mukaan asiakkaamme arvostavat Menumat-palvelussa mm. seuraavia asioita:

  • Ruoka on laadukasta ja maukasta 
  • Valikoima on monipuolinen ja laaja
  • Saa täysin vapaasti valita mitä ja milloin syö
  • Kotona on aina ruokaa
  • Erittäin helppokäyttöinen palvelulaite
  • Erinomaista asiakaspalvelua ja läsnäoloa
  • Palvelu helpottaa myös omaishoitajan arkea


Aktiivinen ikäihminen ja oikea ravitsemus

Menumat on helppokäyttöinen palvelu, joka tukee ikääntyneen asiakkaan omatoimisuutta, itsenäistä selviytymistä kotona sekä kokonaisvaltaista toimintakykyä. Oikeanlainen ja riittävä ravitsemus on kotona asuvan ikäihmisen tärkeimpiä toimintakyvyn ylläpitämisen edellytyksiä.

Menumatin avulla ateriapalvelun asiakkaan elämä kotona muuttuu ateriapalvelun passiivisesta odottamisesta aktiiviseksi omatoimisuudeksi. Valinnanvapaus ruokien ja ruokailuajan suhteen tukee asiakkaan itsemääräämisoikeuden toteutumista. Kokemusten mukaan itse valitut ateriat tulevat usein paremmin syödyiksi, jolloin ikäihmisen riittävä päivittäinen ravinnon saanti on turvattu. Mielekkääseen ateriointiin kuuluu myös oleellisesti se, että asiakas voi syödä silloin kun haluaa ja on nälkä. Kaikilla näillä asioilla on erittäin suuri merkitys siihen, miten pitkään ikäihminen pystyy ja haluaa asua kotonaan. Oikealla ja mieleisellä ravitsemuksella voidaan ennaltaehkäistä toimintakyvyn alenemista ja ennenaikaista hoidontarvetta.

Lue lisää Menumat esitteestä - TÄSTÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelustamme »