Kätevä Menumat-laite tarjoaa helppoutta arkeen

Menumatin helppokäyttöisen ja turvallisen, puheella ohjaavan palvelulaitteen avulla asiakas pystyy valmistamaan itselleen herkullisen lämpimän aterian. Palvelulaite on pienen jääkaapin kokoinen pakastin, jonka päällä on pieni kiertoilmauuni. Laitteeseen mahtuu 18 ruoka-annosta, ja annoksiin on selvästi merkitty aterian nimi. Lisäksi laite ilmoittaa puheella, mikä annos on kyseessä, tai mitä laite on juuri sillä hetkellä tekemässä.

Palvelulaitteen pakastinosasta valitaan haluttu ateria ja laitetaan se palvelulaitteen kiertoilmauuniin. Uuni tunnistaa annoksen ja valmistaa sen täysin automaattisesti. Aterian lämmitys kiertoilmauunissa kestää noin 30 minuuttia. Kun ateria on valmiina uunissa, laite ilmoittaa siitä puheella. Tarvittaessa palvelulaitteella on mahdollista myös ajastaa aterian kuumennus haluttuna ajankohtana. Menumat-palvelulaite soveltuu hyvin myös pariskunnalle, koska uunissa voidaan samaan aikaan lämmittää kaksi ateriaa.

Palvelulaite varmistaa ruoan turvallisuuden, koska näin ruoka säilyy turvallisesti kotona, ja lämpiää uunissa varmasti riittävän kuumaksi. Luonnollisesti myös ateriaturvallisuus on tärkeä osa Menumatin palvelua.

Palvelulaite on todettu kaikissa asiakaskyselyissä helppokäyttöiseksi, hauskaksi ja turvallisuutta tuovaksi elementiksi, kun kotona on aina ruokaa.

Menumat palvelulaite

Lataa tästä ohje laitteen käyttöä varten - Kuumennusohje »

Lataa tästä ohje laitteen ajastettua käyttöä varten - Ajastetun kuumennuksen ohje »

Katso video Menumat-ateriapalvelun turvallisuudesta »

Ota yhteyttä ja kysy lisää »