Valitse omat suosikkisi laajasta valikoimasta

Säännöllisesti vaihtuva ruokalistamme sisältää noin 70 herkullista pääruokaa, maukkaita jälkiruokia, laajan jäätelövalikoiman ja suolaisia välipaloja. Lisäksi toimitamme yleisimpiä kauppatavaroita ruokatoimitusten yhteydessä ilman erillistä toimitusmaksua.

Ateriamme ovat Suomessa valmistettuja ja ravitsemussuositusten mukaisia tuoreita pakasteita. Käytämme saatavuuden mukaan mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita. Valikoimassamme on myös huomioitu yleisimmät erityisruokavaliot.

Voit tutustua monipuoliseen tuotevalikoimaan joko ohessa olevalta ruokalistalta tai vierailemalla Menumatin verkkokaupassa tästä (tilaa tarvittaessa tunnukset asiakaspalvelustamme). Verkkokaupasta löydät myös tarkemmat tuotekuvaukset sekä kuvat tuotteistamme.

Siirry täytettävään ruokalistaan tästä »

Siirry yksityisasiakkaan ruokalistaan tästä »

Menumatin herkulliset kotiateriat ovat tarjolla vaihtoehtona jo useassa Suomen kunnassa. Tällöin kotiaterioiden hinnoittelun saa helpoiten selville esimerkiksi oman kunnan verkkosivuilta. Menumat toimii suuressa osassa Suomea myös yksityisenä sosiaalipalvelun tuottajana.

Tilaa nyt palvelu käyttöön tästä »