Suomalainen palvelutoimittaja!

Menumat on suomalainen ruokapalveluyritys, joka toimii suurimmassa osassa Suomea. Asiakkaidemme määrä kasvaa jatkuvasti ja teemme jatkuvaa kehitystyötä ollaksemme Suomen halutuin ateriapalvelu - niin kotona kuin paikoissa, joissa herkutellaan yhdessä.

Menumatin ateriapalvelu on tarina suomalaisesta sitkeydestä ja uskosta hyvään ideaan. Ensimmäinen versio kotiateriapalvelumme laitteesta näki päivänvalon jo vuonna 1992. Muutamia vuosia myöhemmin laite siirtyi tuotantoon ja palvelu sai nopeasti 500 asiakasta. Vuonna 2009 mukaan saatiin suomalaisia yksityisiä pääomasijoittajia, jotka varmistivat, että uusi laite ja siihen perustuva palveluliiketoiminta saatiin käynnistettyä kunnolla.

Asiakas keskipisteenä

Asiakas on meille kaiken keskipiste ja toiminnan lähtökohta. Palvelemme inhimillisesti, toimimme luotettavasti sekä parannamme toiminnallamme ihmisten elämänlaatua. Tarjoamme valinnanvapautta laadukkaaseen ja maistuvaan ruokaan. Haluamme olla merkittävänä osana asiakkaidemme päivittäistä hyvää ravitsemusta. Keräämme jatkuvasti palautetta sekä kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita, tarpeita ja ideoita.

Suomessa valmistettuja aterioita

Ateriamme ovat Suomessa valmistettuja ja käytämme saatavuuden mukaan mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita. Ruokamme noudattaa suomalaisten makumieltymyksiä ja siinä on huomioitu kansallinen ruokaperinteemme. Ateriat ovat ravitsemuksellisesti tasapainoisia ja huomioimme yleisimmät erityisruokavaliot. "Ihan kuin itse valmistettua kotiruokaa" on usein kuultu palaute asiakkailtamme.

Tällä hetkellä ruokiemme tuotannosta vastaa kaksi kotimaista yritystä: Kruunu Herkku Oy (Juva) ja Evertaste Oy (Vantaa).

Menumatin henkilöstö

Menumat työllistää noin 20 henkilöä - kotihoidon ammattilaisia, hymyilevää palveluhenkilökuntaa sekä toimiston henkilökuntaa Vantaalla. Työllistämme välillisesti myös useita yhteistyökumppaneita.

Olemme teitä varten - ottakaa siis rohkeasti yhteyttä ja kysykää lisää palveluistamme!


Yhteystiedot »


Menumat palveluauto

Menumatin arvot

Luotettavuus
Huolehdimme aktiivisesti toimintamme laadusta, turvallisuudesta ja terveellisyydestä. Tahdomme hoitaa tehtävämme vastuullisesti yli odotusten. Meille on aina kunnia-asia pitää antamamme lupaukset ja lunastaa asiakkaan luottamus.

Uudistuminen
Olemme edelläkävijöitä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden pohjalta. Kehitämme myös itseämme ja toimintatapojamme joka ikinen päivä. Olemme aina askeleen edellä muita. Meillä on rohkeutta toimia.

Välittäminen
Asiakas on meille aina tärkein ja tahdomme palvella asiakasta parhaimmalla mahdollisella tavalla. Välitämme asiakkaistamme, autamme heitä ja annamme heille aikaa. Meitä on helppo lähestyä. Meidät voi tuntea halutuksi ja mieluisaksi vieraaksi.

Yhteistyö
Teemme tiivistä yhteistyötä ja puhallamme yhteen hiileen – niin organisaation sisällä kuin ulkopuolella. Noudatamme yhteisiä pelisääntöjä työkavereiden, asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Vain yhdessä tekemällä voimme menestyä.


Avainlippu - Suomalaista palvelua

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Menumat Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.