Menumat ja Debora yhteistyöhön!

24.07.2017

Menumat Oy ja suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys Debora Oy ovat aloittaneet yhteistyön kotiin annettavien palveluiden osalta.

Sekä Menumat että Debora toimivat jo useilla paikkakunnilla ympäri Suomea ja laajenemisen uusille paikkakunnille odotetaan jatkuvan kummankin osalta lähivuosien aikana. Molempien yritysten toimintaa yhdistävät asiakaslähtöiset toimintamallit, joiden avulla pyritään mahdollistamaan hyvä elämä kotona ja ennaltaehkäisemään asiakkaan toimintakyvyn heikkeneminen.

Yhteistyön tavoitteet ovat myös asiakaslähtöisiä ja asiakkaille lisäarvoa tuottavia. Kummankin yrityksen asiakkaille pyritään yhteistyön kautta tarjoamaan helpompi kanava löytää merkityksellisiä ja laadukkaita, kotona asumista tukevia palveluita. Hyvä ravitsemus on yksi kotona asuvan seniorin tärkeimpiä elämänlaadun kulmakiviä. Toisaalta, arjessa itsenäisesti selviytyminen saattaa vaatia tuekseen hoitajan päivittäisiä tai viikoittaisia käyntejä kotona. Asiakkaan kynnys uusien palveluiden hankkimiseen ja saamiseen madaltuu yhteistyön kautta.

Yhteistyön ansiosta Deboran asiakkaat saavat Menumatin tuotevalikoiman hinnoista -20 % alennuksen ensimmäisen kuukauden aikana tehdyistä tilauksista. Deboran asiakkaat voivat tilata Menumat-ateriapalvelun kotiin joko Deboran hoitajan tai Menumatin asiakaspalvelun (puh. 020 796 1550 tai asiakaspalvelu@menumat.fi) kautta. Tarkemmat tiedot ja ohjeet löytyvät tästä Deboran asiakastiedotteesta.