Menumat mukana Hyvinvointiteknologiamessuilla

21.11.2019

Porissa 27.11.2019 ja Raumalla 28.11.2019

Vuoden kiinnostavin hyvinvointiteknologian tapahtumakokonaisuus järjestetään Satakunnassa, Porissa ja Raumalla marraskuun lopussa! Tapahtumissa on laaja kattaus teknologia-alan näytteilleasettajia sekä mielenkiintoista ja yllätyksellistä nähtävää. Porin tapahtuman keynote-puhujana toimii biohakkeri ja yleislääkäri Olli Sovijärvi.

Hyvinvointiteknologiamessut ovat tarkoitettu teknologiayrityksille, sosiaali- ja terveysalan johdolle, asiantuntijoille ja henkilöstölle, opettajille ja opiskelijoille, tutkijoille ja kehittäjille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Porin messut järjestetään ke 27.11.2019 klo 9.00-16.00 WinNovan kampuksella osoitteessa Tiedepuisto 3, Pori. Messubussikuljetus kiertää Porin rautatieaseman yhteydessä olevan matkakeskuksen kautta.

Rauman messut pidetään to 28.11.2019 klo 9.00-16.00 WinNovan kampuksella osoitteessa Steniuksenkatu 8, Rauma.

Menumat on myös mukana messuilla sekä Porissa että Raumalla. Tule tutustumaan ateriapalveluumme, mielenkiintoiseen Menumat-palvelulaitteeseen ja juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa. Maistiaisia ruoistamme on tietysti myös luvassa.  

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta kävijöille - tutustu tarkemmin messuihin ja ilmoittaudu kävijäksi tästä: https://hyvinvointiteknologiamessut.fi/

Nähdään Porissa ja Raumalla, tervetuloa!