Menumatin verkkokauppa on avautunut!

08.09.2017

Ruokaostokset hoituvat nyt myös kätevästi netistä

Herkut tulivat lähemmäksi asiakkaitamme - ruokaostokset hoituvat nyt myös Menumatin verkkokaupasta! Netissä on esillä koko tuotevalikoimamme - pääruoat, jälkiruoat, jäätelöt, välipalat ja kauppatavarat. Tuotelehdiltä löytyy kuva ja tarkemmat tiedot tuotteesta. Nyt uusien ruokien tilaus ja kokeileminen on helpompaa, kun niihin voi tutustua etukäteen verkkokaupan kautta.

Asiointi Menumatilla on yhtä helppoa kuin muissakin verkkokaupoissa. Ruokaostoksiin vaaditaan kuitenkin voimassaoleva asiakassuhde ja käyttäjätunnukset verkkokauppaan. Asiakaspalvelumme tekee pyydettäessä verkkokauppaan henkilökohtaiset tunnukset, joilla pääsääntöisesti asiakas tai omainen voi tehdä tulevia ruokatilauksia. Kotihoidolle tarjoamme myös toimistokohtaiset tunnukset, joilla voidaan tehdä ruokatilauksia useammalle saman kunnan tai alueen asiakkaalle.

Uusi verkkokauppa toimii näppärästi myös mobiililaitteilla. Näin ollen, esimerkiksi asiakas, omainen tai kotihoitaja voi tehdä seuraavan ruokatilauksen missä vain matkapuhelimesta tai tabletista.

Käy tutustumassa verkkokauppaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Verkkokauppaan pääsee myös suoraan joko klikkaamalla Menumat kotisivujen ylävalikosta "Verkkokauppa" tai menemällä osoitteeseen www.menumat.fi/verkkokauppa 

Siirry tästä Menumatin verkkokauppaan!