Ruokakuvat esillä Menumatin verkkokaupassa

04.10.2017

Tutustu nyt valikoimaamme

Voit tutustua ruokiemme sisältöön ja ulkonäköön kätevästi verkkokaupassamme osoitteessa www.menumat.fi/verkkokauppa. Ruoat on kuvattu lämmityksen jälkeen ja lautaselle siirrettynä sellaisenaan omalla toimistollamme. Ruokien osalta esillä on myös tuotesisältö ja annospaino tarkkoine tietoineen. 

Ateriamme ovat Suomessa valmistettuja tuoreita pakasteita, jotka ennen syömistä pitää lämmittää uunissa. Ruokavalikoima on suunniteltu ravitsemussuositusten mukaisesti siten, että ruoat sisältävät tasapainoisesti kaikkia tarvittavia ravintoaineita. Käytämme saatavuuden mukaan mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita. Valikoimassamme on myös huomioitu yleisimmät erityisruokavaliot.

Menumatin kaksi kertaa vuodessa vaihtuvassa ateriavalikoimassa on tarjolla perinteistä suomalaista kotiruokaa, mutta myös eksoottisempia makuja. Annokset koostuvat lihasta, broilerista tai kalasta, lisäkkeenä on perunaa, riisiä tai pastaa sekä lämpimiä kasviksia. Valikoimastamme löytyy myös yli parikymmentä kasvisruokaa. Saatavilla on myös rikastettuja/tehostettuja ruokia ja soseutettuja ruokia. Esimerkiksi jouluna ja pääsiäisenä tarjolla on erityisiä kausiruokia.

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa mielellään kysymyksiin ruokiamme koskien - puh. 020 796 1550, s-posti: asiakaspalvelu@menumat.fi