Syyskampanja / Höstkampanj 2020

28.10.2020

Tilaa nyt tämän syksyn ihana erikoisannos!

Tänäkin syksynä tarjoamme asiakkaillemme tulevan isänpäivän ja itsenäisyyspäivän kunniaksi maukkaan erikoisannoksen. Syksyinen Hirvi-suppilovahverokiusaus sisältää hirvenlihaa, suppilovahveroa, perunaa, kermaa sekä porkkanaa ja lanttua. Annos on sekä laktoositon että gluteeniton ja myös pehmeä koostumukseltaan. 

Arkea voi myös piristää tai tuleviin juhlahetkiin tilata ihanan Mustikkajuustokakun, jossa on murotaikinapohja, tuorejuustoa ja mustikkaa. Jos taas pienempiä makeita tai suolaisia herkkuja etsii, kannattaa vilkaista syyskampanjalistan toiselta puolelta löytyviä vaihtoehtojamme.

Katso nyt alla olevasta Syyskampanja 2020 -napista tarkemmat tiedot kampanjasta ja tilaa oikea herkkuannos syksyn kunniaksi. Ruoka-annoksia on myynnissä vain rajoitettu erä, niin tilaa omasi mahdollisimman pian! Toimitukset 3.11.2020 alkaen.

Syyskampanja 2020 »


Ryhmäruokailun asiakkaillemme tarjoamme myös tämän syksyisen erikoisannoksen isossa vuoassa. Siihen voi tarkemmin tutustua tästä: www.menumat.fi/asumispalveluyksikot/kiertava-ruokalista


Menumatin asiakaspalvelu: puh. 020 796 1550 tai sähköposti: asiakaspalvelu@menumat.fi (avoinna arkisin klo 8-16). Tuotteet voi myös kirjautuneena tilata verkkokauppamme kautta osoitteesta: https://verkkokauppa.menumat.fi/