Uutta! Joulumenu 2021

30.11.2021

Tutustu nyt ja tilaa herkullisia jouluruokia ja -tuotteita

Menumatin Joulumenu 2021 on ilmestynyt ja se on jälleen täynnä herkullisia aterioita ja jouluisia tuotteita. Tänä vuonna menulta löytyy suositut ja jo tutuksi tulleet ateriat Luumuista joulupossua sekä Jouluinen uunilohi. Uutuutena listalle on tullut Kevyesti savustettua kalkkunaa -ateria. Jälkiruoaksi kannattaa myös tilata joulumenun herkullisia jälkiruokia – kanelimoussea ja marmorikakkua.

Lisäksi tarjoamme tänäkin vuonna erilaisia joulun suosittuja tuotteita. Valikoimasta löytyy mm. jouluisia keksejä, glögiä, suklaakonvehteja ja tryffeleitä. Kakkukin on tarjolla – nimittäin Suklaamarinoitu minijuustokakku, jota myydään 12 annospalan eränä. Siitä voi siten nauttia useamman kerran tai tarjota kahvin kera vaikka vieraille. Joulutuotteet toimitetaan ruokatoimitusten yhteydessä ilman erillistä toimitusmaksua.

Tutustu nyt vuoden joulumenuun ja tilaa herkkuja joulun viettoon. Jouluateriat ja -tuotteet toimitetaan 8.12.2021 alkaen.

Tutustu Joulumenuun 2021 tästä »


Yksityisen asiakkaan joululistaan voi tutustua tätä linkkiä klikkaamalla.

Jouluaterioita on myös saatavilla isoissa vuoissa (5-6 henkilölle). Siihen joulumenuun voi tarkemmin tutustua tästä: www.menumat.fi/asumispalveluyksikot/kiertava-ruokalista


Tilaukset ja tiedustelut: Menumatin asiakaspalvelu puh. 020 796 1550 tai s-posti: asiakaspalvelu@menumat.fi (avoinna arkisin klo 8-16). Tuotteet voi myös tilata kirjautuneena verkkokauppamme kautta iltapäivästä 3.12.2021 alkaen osoitteessa: https://verkkokauppa.menumat.fi