Uutta! Menumatin uusi ruokalista 1.10.2020 alkaen

01.10.2020

Tutustu nyt uuteen ruokalistaan ja herkullisiin aterioihin!

Menumatin uusi ruokalista on ilmestynyt ja on voimassa torstaista 1.10.2020 alkaen. Se korvaa toukokuusta 2020 asti voimassaolleen ruokalistan. Tuttuun tapaan uudella ruokalistalla on uusia, ihania pääruokia ja mielenkiintoisia makuja. Uusina ruokina valikoimassa ovat mm. Lohileike pinaattikastikkeella, Broileria Teriyaki kastikkeella ja Possurulla kreikkalaisittain. Paluun tekee myös suosikkiannos Mehevää nyhtöpossua ja tietyt tutut, suositut klassikot ovat edelleenkin pysyneet ruokalistallamme.

Ruokalistalla on myös mm. herkullisia jälkiruokia, välipaloja pieneen nälkään, jäätelöitä, proteiinituotteita sekä kauppatavaravalikoima. Nämä kaikki tuotteet toimitamme ruokatoimitusten yhteydessä ilman erillistä toimitusmaksua.

Uudet ruokalistat löytyvät sähköisessä muodossa kotisivuiltamme tästä linkistä ja niitä voi myös tilata paperiversioina asiakaspalvelustamme puh. 020 796 1550 tai s-posti: asiakaspalvelu@menumat.fi

Kaikki tuotteet löytyvät tietysti myös kirjautuneena verkkokaupastamme https://verkkokauppa.menumat.fi. Verkkokaupassa voi helposti tutustua kaikkiin tuotteisiin ja tehdä ruokaostoksia. Jos sinulta puuttuu vielä tunnukset verkkokauppaan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.