Uutta! Menumatin uusi ruokalista 24.5.2021 alkaen

24.05.2021

Tutustu nyt herkulliseen ruokalistaan, jossa monia uutuuksia!

Menumatin uusi ruokalista on ilmestynyt ja on voimassa maanantaista 24.5.2021 alkaen. Se korvaa lokakuusta 2020 asti voimassaolleen ruokalistan.

Uudella ruokalistalla on todella monta uutuutta - sekä ruoissa, jälkiruoissa, jäätelöissä että suolaisissa välipaloissa löytyy uutuuksia. Aterioissa uusina ruokina ovat mm. Haukipyörykkä tillikastikkeella, Karamellibroileria ja kasviscouscousia, Lammasmakkaraa kermakastikkeella ja Riista-juustokeitto. Tietyt suositut ateriat ovat edelleen pysyneet ruokalistallamme ja paluun tekevät nyt esimerkiksi Kanaa korvasieni-pekonikastikkeessa ja Maukasta pippurihärkää. Jälkiruoissa voi nyt herkutella mm. uudella ihanalla Mansikkadonitsilla, Suklaamuffinsilla tai vaikkapa Mangomousse kakulla.

Uuden ruokalistan ja tulevan kesän myötä, lisävalikoimasta löytyvän jäätelövalikoimamme on myös uudistunut. Tämän vuoden valikoimasta löytyy sekä suosittuja klassikoita ja myös ihania suussa sulavia uutuuksia. Suolaisia välipaloja on myös tullut lisää kolmioleipien lisäksi ja valikoimasta löytyy nyt kätevät ja maukkaat pikkupizzat. Tuttuun tapaan ruokalistalla on myös mm. muita välipaloja pieneen nälkään, proteiinituotteita sekä kauppatavaravalikoima. Nämä kaikki lisävalikoimamme tuotteet toimitamme ruokatoimitusten yhteydessä ilman erillistä toimitusmaksua.

Uudet ruokalistat löytyvät sähköisessä muodossa kotisivuiltamme tätä linkkiä klikkaamalla ja niitä voi myös tilata paperiversioina asiakaspalvelustamme puh. 020 796 1550 tai s-posti: asiakaspalvelu@menumat.fi. Kaikki tuotteet löytyvät tietysti myös verkkokaupastamme https://verkkokauppa.menumat.fi. Verkkokaupassa voi helposti tutustua kaikkiin tuotteisiin ja tehdä ruokaostoksia. Jos sinulta puuttuu vielä tunnukset verkkokauppaan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.