Uutta! Menumatin uusi ruokalista 7.10.2019 alkaen

07.10.2019

Tutustu nyt uuteen ja ulkoasultaan uudistettuun ruokalistaan!

Menumatin uusi ruokalista on ilmestynyt ja on voimassa maanantaista 7.10.2019 alkaen. Se korvaa toukokuusta 2019 asti voimassaolleen ruokalistan.

Uudella ruokalistalla on todella monta uutta, herkullista pääruokaa. Uusina ruokina valikoimissa ovat mm. Kampelafile tuoreyrttikastikkeella, Broilerpihvi puutarhurin tapaan, Sveitsiläinen murekepihvi ja Pyttipannu kinkulla. Tietyt tutut, suositut klassikot ovat edelleen pysyneet ruokalistallamme, ja paluun tekee nyt esim. Janssonin kiusaus. Uusi herkullinen ruokalistamme on samalla uudistunut myös ulkoasultaan.

Tuttuun tapaan ruokalistalla on myös mm. välipaloja pieneen nälkään, jäätelöitä, proteiinituotteita sekä kauppatavaravalikoima. Nämä kaikki tuotteet toimitamme ruokatoimitusten yhteydessä ilman erillistä toimitusmaksua.

Uudet ruokalistat löytyvät sähköisessä muodossa kotisivuiltamme tästä: https://www.menumat.fi/ruokalistat-ja-tuotevalikoima ja niitä voi myös tilata paperiversioina asiakaspalvelustamme puh. 020 796 1550 tai s-posti: asiakaspalvelu@menumat.fi. Kaikki tuotteet löytyvät tietysti myös verkkokaupastamme https://verkkokauppa.menumat.fi. Verkkokaupassa voi helposti tutustua kaikkiin tuotteisiin ja tehdä ruokaostoksia. Jos sinulta puuttuu vielä tunnukset verkkokauppaan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.