Uutta! Menumatin uusi ruokalista 8.11.2021 alkaen

08.11.2021

Tutustu nyt ja kokeile kaikkia uusia maukkaita ruokiamme!

Menumatin uusi upea ruokalista on ilmestynyt ja on voimassa maanantaista 8.11.2021 alkaen. Se korvaa toukokuusta 2021 asti voimassaolleen ruokalistan.

Uudella ruokalistalla on jälleen monta uutuutta. Aterioissa uusina ruokina ovat mm. Haudutettua porsaanpotkaa, Kermasilakkarullat, Mausteinen kana Intialaisittain ja Riistapyörykät. Paluun ruokalistalle tekee nyt esimerkiksi tykätty Kukkoa viinissä. Jälkiruoissa löytyy edelleenkin listalla olleet tutut herkut - oletko jo kokeillut meidän Mustaherukka juustokakkua, Kahvikakkua tai erimakuisia moussejamme?

Lisävalikoimasta löytyy myös herkutteluhetkiin sopivia jäätelöitä, ihana mansikkajuustokakku sekä suolaisia välipaloja. Tuttuun tapaan ruokalistalla on myös kauppatavaravalikoima, muita välipaloja pieneen nälkään ja proteiinituotteita. Nämä kaikki lisävalikoimamme tuotteet toimitamme ruokatoimitusten yhteydessä ilman erillistä toimitusmaksua.

Uudet ruokalistat toimitetaan asiakkaille ruokatoimitusten yhteydessä ja löytyvät myös sähköisessä muodossa kotisivuiltamme tätä linkkiä klikkaamalla. Niitä voi myös tilata paperiversioina asiakaspalvelustamme puh. 020 796 1550 tai s-posti: asiakaspalvelu@menumat.fi

Kaikki tuotteet löytyvät tietysti myös verkkokaupastamme https://verkkokauppa.menumat.fi. Verkkokaupassa voi helposti tutustua kaikkiin tuotteisiin ja tehdä ruokaostoksia. Jos sinulta puuttuu vielä tunnukset verkkokauppaan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.