Uutta! Menumatin uusi ruokalista voimassa 14.1.2019 alkaen

14.01.2019

Tutustu ja tilaa!

Menumatin uusi ruokalista on ilmestynyt ja on voimassa 14.1.2019 alkaen. Se korvaa kesästä 2018 asti voimassaolleen ruokalistan.

Saatavilla on nyt monta herkullista uutta pääruokaa sekä yksi ihana jälkiruoka. Uusina ruokina valikoimissa ovat mm. Villikalapihvi ja sinappikastiketta, Paimenenpaistos, Intialainen kanapata ja Borssikeitto kasviksista. Jälkiruokiin toimme valikoimiin uuden maun suosituista pienistä juustokakuista, nimittäin Mansikkakupposen.

Tuttuun tapaan ruokalistalla on myös mm. jäätelöitä, välipaloja pieneen nälkään sekä kauppatavaravalikoima. Nämä kaikki tuotteet toimitamme ruokatoimitusten yhteydessä ilman erillistä toimitusmaksua.

Uudet ruokalistat löytyvät sähköisessä muodossa kotisivuiltamme ja niitä voi myös tilata paperiversioina asiakaspalvelustamme puh. 020 796 1550 tai s-posti: asiakaspalvelu@menumat.fi. Kaikki uutuudet löytyvät tietysti myös verkkokaupastamme https://verkkokauppa.menumat.fi, jossa tuotevalikoima on samalla päivitetty ajantasaiseksi. Verkkokaupassa voi helposti tutustua kaikkiin tuotteisiin ja tehdä ruokaostoksia. Jos sinulta puuttuu vielä tunnukset verkkokauppaan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.