Vanhustenviikko 2020 - Onni on vanheta

30.09.2020

Tule tutustumaan palveluumme Lahden Triossa maanantaina 5.10.2020

Vanhustenpäivä ja -viikko ovat maassamme pisimpään juhlittuja valtakunnallisia teematapahtumia. Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina ja sitä seuraava viikko on Vanhustenviikko. Tänä vuonna viikko vietetään 4.10.-11.10.2020 teemalla Onni on vanheta – Lyckan kommer med åldern.

Tavallisesti Vanhustenviikolla on ollut paljon tapahtumia ja ohjelmaa ympäri Suomen, mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen, tapahtumia on tänä vuonna aika vähän.

Lahdessa, Kauppakeskus Triossa sijaitsevalla Palvelutorilla järjestetään kuitenkin ohjelmaa koko Vanhustenviikon ajan maanantaista perjantaihin. Ohjelmaan voi tarkemmin tutustua tästä linkistä. Maanantaina 5.10.2020 päivän teemana on ravitsemus, jolloin me Menumatilla olemme myös mukana paikan päällä klo 10-14. Tule silloin tutustumaan ateriapalveluumme, ruokiimme ja juttelemaan asiantuntijamme kanssa – Tervetuloa!

Tapahtumapaikka: Kauppakeskus Trio, Palvelutori, Aleksanterinkatu 18, 2. krs, 15140 Lahti


Ja vaikka emme nyt tällä kertaa näkisi kasvotusten tapahtumissa, niin meihin voi kuitenkin aina olla yhteydessä - kerromme mielellämme lisää ateriapalvelustamme ja eri vaihtoehdoista.

Mukavaa Vanhustenviikkoa!