Ett delikat sätt att sköta arbetsplatsens lunchservering

En fullständig lunch för arbetstagare under arbetsdagen, upprätthåller arbetsförmågan- och effektiviteten, befrämjar hälsan samt skapar gemenskaplighet och känslan av sammanhållning på arbetsplatsen. Lunchservering kan lätt och effektivt ordnas också till små arbetsplatser med hjälp av de måltider som Menumat levererar. Med de färdiga måltiderna kan man lättare ordna matservering också t.ex. på veckoslut, olika tider på dygnet och semestertider.

Vi levererar välsmakande och näringsrik mat redan till flera arbetsplatser runtom i Finland. Servicen används främst av små företag/kontor, som har svårt att få egen personalrestaurang, eller som är avlägset beläget från butiker och/eller restauranger. Oregelbundna arbetstider t.ex. i fabriksarbete kan föra med sig sina egna utmaningar i ordnandet av matservering.

Vår mat är tillverkad i Finland av kockar för hand, är enligt näringsrekommendationerna, delikat och komplett husmanskost. Efter tillverkningen portioneras och fryses maten snabbt i professionella kök. Detta garanterar en utmärkt hållbarhet av maten samt att matens smak och struktur består sig bra även vid infrysning.

Ett omfattande urval av måltider finns tillgängligt, av vilket alla får välja sin egen dagliga favoritmat och äta just sådan mat som man själv tycker om. Förpackningarna levereras med frystransport till enhetens egna frysar, från vilka de kan tas ut och värmas som sådana i ugn före matservering. Se bifogat vårt gällande måltidsurval! (på finska)

Se på vårt måltidsurval här (på finska) »

Vad allt får man från Menumat för ordnandet av personalmåltider?

  • valfria varma maträtter levererade till verksamhetsstället
  • bröd, drickor, sallader och andra tillbehör som kompletterar den varma maten
  • mellanmål, glass och andra livsmedel t.ex. för mötestrakteringar
  • frysar och ugnar vid behov, för förvaring och uppvärmning av maten
  • servis och kökstillbehör
  • hela köket uppbyggt


Hurudant behov skulle ni ha? Ta kontakt, så kan vi diskutera mer om saken!

Ta kontakt och fråga mer om vår service »