En lätt och högklassig lösning för gemensamma måltider

Vi levererar välsmakande och näringsrik mat redan till flera tiotal serviceenheter överallt i Finland. Som kunder har vi enheter av olika storlek - allt från mindre dagverksamhetsställen till större vårdhem.

I våra kunders enheter har Menumats måltidsservice konstaterats ge mera valfrihet och flexibilitet. Matsvinnet har minskat i enheterna, och måltidsservice är allt behändigare att ordna. Och viktigast - för enheternas boende smakar maten allt bättre. På våra finska hemsidor kan man läsa referenser från våra kunders enheter – se närmare här: https://www.menumat.fi/asumispalveluyksikot 

Vår mat är tillverkad i Finland av kockar för hand, är enligt de allmänna näringsrekommendationerna, välsmakande husmanskost. Efter tillverkningen portioneras och fryses maten snabbt i professionella kök. Detta garanterar en utmärkt hållbarhet av maten samt att matens smak och struktur består sig bra även vid infrysning.

Maten är förpackad i stora matförpackningar, som lämpar sig bättre för boendeserviceenheter (rullande lista), med vilka servicen kan relateras enligt enhetens kundmängd och hur många som dagligen äter. Dessutom finns det tillgängligt ett omfattande urval av enskilt förpackade måltider. Förpackningarna levereras med frystransport till enheternas egna frysar, från vilka de kan tas ut och värmas som sådana i ugn före matservering. Se bifogat vår gällande rullande lista! (på finska)

Se på vår rullande lista här (på finska) »

Vad allt får man från Menumat för ordnandet av måltidsservice?

  • dagens varma måltider (lunch, middag) levererat till enheten
  • morgon-, mellan- och kvällsmål samt andra tillbehör som kompletterar de varma maträtterna
  • frysar och ugnar vid behov, för förvaring och uppvärmning av maten
  • servis och kökstillbehör
  • hela köket uppbyggt


Hurudant behov skulle ni ha? Ta kontakt, så kan vi diskutera mer om saken!

Ta kontakt och fråga mer om vår service »