Stora ugnsformers roterande matlista

Vår mat är tillverkad i Finland av kockar för hand, är enligt de allmänna näringsrekommendationerna, välsmakande husmanskost. Efter tillverkningen portioneras och fryses maten snabbt i professionella kök. Detta garanterar en utmärkt hållbarhet av maten samt att matens smak och struktur består sig bra även vid infrysning.

Maten är förpackad i stora matförpackningar, som lämpar sig bättre för boendeserviceenheter (roterande lista), med vilka servicen kan relateras enligt enhetens kundmängd och hur många som dagligen äter. Dessutom finns det tillgängligt ett omfattande urval av enskilt förpackade måltider. Förpackningarna levereras med frystransport till enheternas egna frysar, från vilka de kan tas ut och värmas som sådana i ugn före matservering. Se bifogat vår gällande roterande lista (på finska)!

Se på vår roterande lista här (på finska) » 


Till självständighetsdagen 6.12. samt andra fester under slutet av året

Fira självständighetsdagen eller andra fester under slutet av året med en specialportion (stor ugnsform för 6 personer) samt med en härlig kaka. Ett begränsat parti produkter är till salu och leveranserna är fr.o.m. 30.11.2021.

Till självständighetsdagen & andra fester under slutet av året 2021 »


Julmeny 2021

Bekanta dig nu med årets julmeny (stora ugnsformer) och beställ delikata julrätter till firandet av lillajul eller jul. Levereras fr.o.m. 8.12.2021.

Julmeny 2021 (stora ugnsformer) »