Finländsk serviceleverantör!

Menumat är ett finskt företag som erbjuder matservice, och har redan över 1500 nöjda kunder i ca 40 kommuner. Vår kundmängd ökar ständigt och vi utvecklar kontinuerligt vår verksamhet för att vara Finlands mest eftertraktade måltidsservice – både hemma och på ställen där man äter tillsammans.

Menumats måltidsservice är en historia om finländsk seghet och tron på en bra idé. Den första versionen av anordningen för måltidsservice hemma såg dagsljus redan år 1992. Några år senare gick anordningen i produktion och tjänsten fick snabbt 500 kunder. År 2009 kom det med finländska privata kapitalplacerare, som försäkrade att den nya anordningen samt på den baserade serviceaffärsverksamheten kom ordentligt igång.

Kunden i fokus

För oss är kunden i mittpunkten för allt och utgångspunkten för vår verksamhet. Vi betjänar mänskligt, agerar pålitligt samt förbättrar mänskors livskvalitet med vår verksamhet. Vi erbjuder valfrihet till höglassig och smaklig mat. Vi vill ha en betydande del av våra kunders dagliga goda näringsintag. Vi samlar kontinuerligt in respons och lyssnar noga på våra kunders önskemål, behov och idéer.

Måltider tillverkade i Finland

Våra måltider är tillverkade i Finland och enligt tillgänglighet använder vi möjligast mycket inhemska råämnen. Vår mat är i enlighet med finländarnas smakpreferenser och våra nationella mattraditioner. Måltiderna är enligt näringsrekommendationerna och vi beaktar de vanligaste specialdieterna. “Helt som själv gjord husmanskost” är en respons som vi ofta får höra av våra kunder.

Vår mat tillverkas av tre inhemska företag: Kruunu Herkku Oy (Juva), Evertaste Oy (Vanda) och Helsingin Kalatalo Oy (Kervo).

Menumats personal

Menumat sysselsätter ca 20 personer – professionella inom hemvård, leende servicepersonal samt personalen på kontoret i Vanda. Vi sysselsätter också indirekt flera samarbetspartners.

Vi är till för er - ta gärna kontakt och fråga mer om vår service!


Kontaktuppgifter »


Menumat servicebil

Menumats värderingar

Pålitlighet
Vi tar aktivt och ser efter vår verksamhets kvalitét, säkerhet och hälsosamhet. Vi vill sköta våra uppgifter ansvarsfullt över förväntningarna. Det är alltid en hederssak för oss att hålla våra löften och inlösa kundens förtroende.

Förnyelse
Vi är banbrytare och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet på basen av önskemål från våra kunder. Vi utvecklar också oss själva och våra tillvägagångssätt var eviga dag. Vi är alltid ett steg före alla andra. Vi har mod att agera.

Omtanke
Kunden är alltid viktigast för oss och vi vill betjäna kunden på bästa möjliga sätt. Vi bryr oss om våra kunder, hjälper dem och ger dem tid. Det är lätt att närma sig oss. Oss kan man känna som en önskvärd och välkommen gäst.

Samarbete
Vi samarbetar tätt och arbetar för gemensamma mål – både inom samt utanför organisationen. Vi följer gemensamma spelregler med arbetskamrater, kunder och intressenter. Bara genom att göra tillsammans kan vi nå framgång.


Nyckelflaggan - Finländsk service

Förbundet för Finländskt Arbete har beviljat Nyckelflaggan till Menumat Oy för tjänst producerad i Finland och att tjänsten sysselsätter folk i Finland.