Herkullinen tapa hoitaa työpaikan lounasruokailut

Työntekijöiden täysipainoinen lounasruokailu työpäivän aikana ylläpitää työkykyä- ja tehoa, edistää terveyttä sekä luo yhteisöllisyyttä ja yhteen kuuluvuuden tunnetta työpaikalle. Menumatin toimittamien aterioiden avulla lounasruokailu pystytään järjestämään helposti ja tehokkaasti pienillekin työpaikoille. Valmiilla aterioilla voidaan helpottaa myös esimerkiksi viikonloppujen, eri vuorokaudenaikojen ja loma-aikojen ruokailun järjestämistä.

Toimitamme maukasta ja ravitsevaa ruokaa jo useille työpaikoille eri puolilla Suomea. Palvelu on käytössä etenkin pienillä yrityksillä/toimistoilla, joiden on vaikea saada omaa henkilöstöravintolaa, tai joilla on etäinen sijainti kauppoihin ja/tai ravintoloihin. Työaikojen epäsäännöllisyys esim. tehdastyössä saattaa myös tuoda omat haasteensa ruokailun järjestämiseen.

Ruokamme on Suomessa kokkien käsin valmistamaa, ravitsemussuositusten mukaista, maukasta ja täysipainoista kotiruokaa. Valmistuksen jälkeen ruoka annostellaan ja pakastetaan nopeasti ammattikeittiössä. Tämä takaa ruoalle erinomaisen säilyvyyden sekä ruoan maun ja rakenteen säilymisen hyvänä myös pakastettaessa.

Saatavilla on laaja ruokavalikoima, josta jokainen saa valita päivittäisen oman lempiruokansa ja syödä juuri sitä ruokaa, josta itse pitää. Pakkaukset toimitetaan pakastekuljetuksella yksikön omiin pakastimiin, joista ne voidaan ottaa ja lämmittää uunissa sellaisinaan ennen ruokailua. Katso ohessa voimassa oleva ateriavalikoimamme!

Katso ateriavalikoimamme tästä »

Mitä kaikkea Menumatilta saa työpaikkaruokailun järjestämiseksi?

  • vapaavalintaiset lämpimät ruoat kuljetettuna toimipisteeseen
  • leivät, juomat, salaatit ja muut lämmintä ruokaa täydentävät tarvikkeet
  • välipalat, jäätelöt ja muut elintarvikkeet esim. kokouskahvituksia varten
  • pakastimet ja uunit tarvittaessa ruoan säilytykseen ja lämmitykseen
  • astiastot ja keittiötarvikkeet
  • koko keittiön rakennettuna


Millainen tarve teillä olisi? Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelustamme »