Uutta! Joulumenu & -valikoima 2018

19.11.2018

Tutustu nyt herkullisiin jouluruokiin ja tuotteisiin

Menumatin Joulumenu & jouluvalikoima 2018 on nyt julkistettu ja se on täynnä ihania herkkuja ja jouluisia tuotteita. Tuttuun tapaan menulta löytyy perinteistä joulukinkkua laatikoineen sekä jouluinen kalkkunapihvi ja joulumakkaraa. Jouluateriaa kannattaa myös täydentää joulumenun herkullisilla jälkiruoilla.

Tämän lisäksi tarjoamme tänäkin vuonna valikoiman erilaisia joulun suosittuja tuotteita. Valikoimasta löytyy mm. glögiä, suklaakonvehteja, marmeladeja sekä myös hieno jouluinen lahjapakkaus puulaatikossa. Joulutuotteet toimitetaan ruokatoimitusten yhteydessä ilman erillistä toimitusmaksua.

Tutustu nyt joulumenuun sekä -tuotevalikoimaan ja tilaa herkkuja pikkujoulun viettoon tai aloita jo joulun valmisteluja suunnittelemalla mitä herkkuja tilaisit jouluksi. Jouluateriat ja -tuotteet toimitetaan 26.11.2018 alkaen.

Tutustu Joulumenuun & -valikoimaan 2018 tästä

Menumatin asiakaspalvelu: puh. 020 796 1550 tai sähköposti: asiakaspalvelu@menumat.fi (avoinna arkisin klo 8-16). Tuotteet voi myös tilata verkkokauppamme kautta osoitteesta: https://verkkokauppa.menumat.fi/